aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλείται να κάνει το αυτονόητο η ΑΕΚ

Καλείται να κάνει το αυτονόητο η ΑΕΚ

Με πάσα σοβαρότητα και χωρίς διάθεση για καμία υποτίμηση, η ΑΕΚ θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην υποβιβασμένη Αναγέννηση Δερύνειας και να εκμεταλλευθεί τόσο το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και ενδεχομένως του σημερινού ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, όπως αναμενόταν άφησε τον Τέτε εκτός αποστολής, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Λαμπάν ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Το σημερνό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο με φαινομενικά εύκολο αντίπαλο και εκτός απροόπτου ο Ισπανός τεχνικός θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του. Κάτω από τα δοκάρια, ο Γιωργαλλίδης έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Χουάν Πάμπλο, στο δεξί άκρο της άμυνας ίσως δούμε τον Μιντίκκη, αριστερά τον Χαραλάμπους ή τον Γκαρίδο και κεντρικούς αμυντικούς τους Τρουγιόλς και Καταλά, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μουρίγιο.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μπόλιεβις με τους Χέφελ και Ακοράν λίγο πιο μπροστά, εκτός αν ξεκινήσει βασικός ο Λαρένα, στα «φτερά» Τρισκόφσκι και Μαλόκου ή Χαραλαμπίδης και στην κορυφή της επίθεσης μάλλον θα πάρει φανέλα βασικού ο Μυτίδης αντί του Φλοριάν.

Τα σενάρια της ενδεκάδας είναι πολλά, όμως το πιο σημαντικό και αυτό που θα μετρήσει είναι η ΑΕΚ να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης χωρίς πολλά αχ και βαχ.  Οι Γκαρίδο και Μπόλιεβιτς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς είναι στο όριο των καρτών και αν δεχθούν κίτρινη κάρτα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ.

Το κλίμα έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την επιτυχία απέναντι στον Ερμή και κανείς δεν θέλει να αφήσει βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν έχει κίνητρα και φιλοδοξίες. Πιστεύεται ότι η προσέλευση των φιλάθλων θα είναι ικανοποιητική, αφού όσοι αγόρασαν εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση θα μπορούν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο.

Η Αναγέννηση δίνει σήμερα το τελευταίο της παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία και θέλει καλή εμφάνιση για να αποχαιρετήσει τα μεγάλα σαλόνια με το κεφάλι ψηλά. Η ομάδα της Δερύνειας είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχει 7 βαθμούς από 7 ισοπαλίες και είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στο σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω και των πολλών απουσιών. Μετά και την αποχώρηση των Βέσλεμ και Φουρτάδο θα απουσιάζει και πάλι ο τραυματίας Γιαννακού, ενώ θα επιστρέψει ο Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ