aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλείται να δείξει τα κότσια της

Καλείται να δείξει τα κότσια της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν χωρεί αμφιβολία πως για να σταματήσει να… κυνηγά την ΑΕΛ ο πρόωρος αποκλεισμός από το κύπελλο, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να κάνουν πολλά, ίσως και υπερβάσεις που δεν υπολόγιζαν. Κυρίως αυτό που έχει σημασία είναι να αντιστρέψουν το κλίμα, να αφήσουν στην άκρη κάθε αρνητικό και να προχωρήσουν μπροστά. Μόνο έτσι μπορεί να ξεχαστεί ο αποκλεισμός στον δεύτερη τη τάξει θεσμό, όπου η ΑΕΛ έτρεφε φιλοδοξίες. Για να μη βρεθούν και άλλο εκτεθειμένοι ποδοσφαιριστές και προπονητής, καλούνται να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις αύριο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν που ήταν σημαντικό το παιχνίδι, τώρα πήρε μορφή τελικού.

Η ομάδα της Λεμεσού καλείται να μετατρέψει την απογοήτευση σε ελπίδα και να πάρει το μέγιστο δυνατό κέρδος σε βάρος των πρωταθλητών. Είναι σίγουρο πως οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν με αλλαγές. Το παιχνίδι με την Αγία Νάπα δεν βγήκε σε κάποιους ποδοσφαιριστές που υπολόγιζαν πως θα διεκδικούσαν θέση βασικού. Συνεπώς η τεχνική ηγεσία θα επιστρέψει σε αυτούς που έχουν και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και μπορούν να πάρουν το σημαντικό παιχνίδι στους ώμους τους. Καμιά ομάδα δεν έχει δεύτερη ισάξια ενδεκάδα, πόσο μάλλον η ΑΕΛ, η οποία έδειξε ότι θα χρειαστεί και ενίσχυση στην επικείμενη μετεγγραφική περίοδο. Και οι τέσσερις αμυντικοί (Αϊρόσα, Γουίλερ, Λαφράνς και Μιτρέα) θα πάρουν θέση μπροστά από τον Βοζίνια. Οι Σοάρες και Σίλβα θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μπενίτεθ και Λεόνσο θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχασε πόντους στη μέχρι τώρα βαθμολογία του, όμως αυτό δεν πολυενδιαφέρει τους φίλους της ομάδας του. Κακούς υπολογισμούς και λάθη έκανε και στην ήττα με την Πάφος FC (σ.σ. κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος), όμως δεν θα του συγχωρεθούν άλλες αποτυχίες.  Δεν φτάνει να δηλώνει πως υπάρχει καλό και οικογενειακό κλίμα. Αυτό πρέπει να συνοδεύεται και με εμφανίσεις που αντιπροσωπεύουν το εκτόπισμα της ΑΕΛ. Γι’ αυτό και το αυριανό παιχνίδι είναι μονόδρομος για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι καλούνται άμεσα να κερδίσουν και να αποδείξουν πως έχουν τα κότσια να διατηρηθούν σε τροχιά Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ