aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κακή σεζόν ο Ουζόχο, δεν αξίζει θέση»

«Κακή σεζόν ο Ουζόχο, δεν αξίζει θέση»

Τα ΜΜΕ στην Νιγηρία αναφέρονται στην φετινή απόδοση του Φράνσις Ουζόχο στο κυπριακό πρωτάθλημα τονίζοντας πως δεν αξίζει μια θέση στην Εθνική ενόψει αφρικανικού κυπέλλου.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκάλυψε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νιγηρίας, Γκερνότ Ρορ έστειλε τον προπονητή τερματοφυλάκων στην Κύπρο για προσωπικές προπονήσεις με τον Ουζόχο.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα:

«O Φράνσις Ουζόχο ως τερματοφύλακας πρώτης επιλογής της Νιγηρίας είχε μια σεζόν στην Ανόρθωση που θα θέλει να ξεχάσει. Η απόδοση του ήταν φτωχή, παίζοντας μόνο σε τρεις αγώνες, όχι ένας καλός απολογισμός για έναν υποτιθέμενο τερματοφύλακα πρώτης επιλογής μιας εθνικής ομάδας όπως η Νιγηρία.

Ο προπονητής Γκερνότ Ρορ έστειλε τον προπονητή τερματοφυλάκων του για προσωπικές προπονήσεις με τον Ουζόχο στην Κύπρο, μια ενέργεια που δεν έγινε με κάποιους άλλους παίκτες που δέχονταν κριτική. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, ο Ουζόχο δεν αξίζει μια θέση στην Εθνική ενόψει του AFCON. Ο Ρορ πρέπει να εμπιστευτεί τους άλλους τερματοφύλακες όμως εξακολουθεί να δείχνει υποστήριξη και προτίμηση στον Ουζόχο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ