aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καιρός να σηκωθούν από τον καναπέ…»

«Καιρός να σηκωθούν από τον καναπέ…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του άσχετα με το βαρύ σκορ, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ.

«Ήλθαμε εδώ με στόχο να μην κρυφτούμε όπως κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Θέλαμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά σε τέτοιο επίπεδο όταν δεν σκοράρεις στις φάσεις που βρίσκεις, η μπάλα σε τιμωρεί. Δεν έχω παράπονο. Το απόλαυσαν οι παίκτες μου. Πρόσφεραν θέαμα, είχαμε 54% κατοχή επιθετική, κάτι που λέει πολλά όταν το πετυχαίνεις μέσα σε αυτή την έδρα απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσει η ομάδα του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Οι επιθετικοί της Λιόν μας τιμώρησαν στις αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό είναι σπουδαίοι παίκτες και αξίζουν πολλά εκατομμύρια. Αυτός είναι ο Απόλλωνας που θέλω να βλέπω, αυτό είναι το ποδόσφαιρο που μου αρέσει, επιθετικό. Πλέον, ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα το οποίο διεκδικούν καλές ομάδες. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήλθε στη Γαλλία, αλλά στο εξής τους θέλουμε δίπλα μας στο πρωτάθλημα και τους καλώ να σηκωθούν από τον καναπέ και να μας στηρίξουν μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ