aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι τώρα προσπάθεια για να αγωνιστεί

Και τώρα προσπάθεια για να αγωνιστεί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του Αρθούρ Ροντρίγκες Ρεζέντε στην ΑΕΛ. Πλέον αναμένεται το πιστοποιητικό εγγραφής του στην ΚΟΠ, για να μπορεί να δηλωθεί στη λίστα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι έτοιμος, καθώς συμμετείχε εδώ και καιρό στις προπονήσεις των γαλαζοκιτρίνων. Παραλλήλως, αναμένεται επίσης το πιστοποιητικό των Τεξέιρα και Αλντάιρ, ώστε να δηλωθούν και αυτοί στη λίστα για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί αριστερός μπακ. Υπάρχει ακόμη διαθέσιμη θέση και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ κινείται για να καλύψει και αυτή τη θέση. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνεται ο Αβραάμ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει (και) σε ρόλο εξτρέμ.

Όπως και να έχει, η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της. Το ζητούμενο, όμως, στην παρούσα φάση, δεν είναι η ποσοτική ενίσχυση, αλλά κατά πόσο η ομάδα θα καταφέρει να προχωρήσει στην Ευρώπη. Ο τεχνικός της ΑΕΛ βρέθηκε χθες βράδυ στο Λουξεμβούργο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ρέιντζερς με την Προγκρές. Ο Πορτογάλος ήθελε να δει από πρώτο χέρι τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στον 2ο προκριματικό.

Από εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με την Σεντ Τζόζεφς. Δεν αποκλείεται ο Μπαλταζάρ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, αρχίζοντας με βασικούς κάποιους που δεν ήταν στο αρχικό σχήμα του πρώτου αγώνα. Οι Χ. Κυριάκου, Μαύρου, Ηλία και Γερολέμου πιθανό να είναι στην ενδεκάδα.

Το παιχνίδι, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, μόνο αδιάφορο δεν είναι. Μια ακόμη καλή εμφάνιση, με ένα επίσης καλό σκορ, θα είναι ό,τι καλύτερο, ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται να δεθεί και άλλο για να φτάσει σε πιο υψηλά επίπεδα συνοχής και κόντρα σε έναν αδύνατο αντίπαλο, όπως είναι η Σεντ Τζόζεφς, μπορεί να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποδειχθεί σαν μια καλή προπόνηση το παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ