aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι τώρα… ο τελικός Κυπέλλου για την ΑΕΛ!

Και τώρα… ο τελικός Κυπέλλου για την ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H νίκη με ανατροπή επί της Νέας Σαλαμίνας με το επιβλητικό 5-2, άφησε ικανοποίηση σε συνδυασμό με το γεγονός πως, ο Χουράδο με τα τρία γκολ που πέτυχε έφθασε τα 15 στο πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, που απασχολεί όλους στην ΑΕΛ, είναι ο τελικός Κυπέλλου. Εκεί στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους κι ας απομένει ακόμη ένας αγώνας πρωταθλήματος, ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς, είναι το ματς στο οποίο η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα καταθέσει όλο της το είναι για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τρόπαιο.

Στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, οι γαλαζοκίτρινοι ανέδειξαν δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν νωθροί και χαλαροί με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 0-2 στο 32’, όμως στην επανάληψη ήταν χορταστικοί, καθώς πέτυχαν τέσσερα γκολ, είχαν δοκάρι και τους ακυρώθηκε λανθασμένα άλλο ένα γκολ. Το ζητούμενο για την ΑΕΛ είναι να παρουσιαστεί στο κρίσιμο παιχνίδι του τελικού με την ίδια σταθερότητα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να μην έχει σκαμπανεβάσματα.

Διαβάστε επίσης: Παρακολουθεί και τους δανεικούς…

Η σκέψη είναι αποκλειστικά στραμμένη στον τελικό, αν και θα προηγηθεί το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με αντίπαλο πάλι τον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής της ΑΕΛ έδειξε προχθές τις προθέσεις του, σε ότι αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει στις 22 Μαΐου. Αν ο Μακρής είναι καλά, ίσως προτιμηθεί αντί του Σχράνζ. Υπάρχει και η αγωνία με τον Γκαστανιάγα, που έγινε νωρίς αλλαγή. Ωστόσο, αν και θα πρέπει πρώτα να περάσει από εξετάσεις, δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος για να πάρει θέση στην ενδεκάδα του τελικού.

Διαβάστε επίσης: «Πεντάρα» με σούπερ Χουράδο!

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους συνεργάτες του ξεκινά από σήμερα ένα ιδιαίτερο και επίπονο δεκαήμερο προετοιμασίας, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ΑΕΛ να ολοκληρώσει με τίτλο τη σεζόν. Πολλοί δεν ανέμεναν αυτή την πορεία, όμως κατάφεραν με σκληρή δουλειά, με συνέπεια και διορθώνοντας τα λάθη που έγιναν στην διάρκεια του πρωταθλήματος, να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν έλθει και το κύπελλο, θα είναι ακόμη πιο ιδανικός ο συνδυασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ