aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι τώρα ο ΑΠΟΕΛ

Και τώρα ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά το διπλό στη Λεμεσό, η ΑΕΚ αρχίζει αύριο την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Πλέον, έχει μειώσει την απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει σε απόσταση αναπνοής, ενώ ταυτόχρονα θα αφήσει λίγο πιο πίσω την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Στα ντέρμπι η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει πολύ καλά και θέλει να συνεχίσει και φέτος. Αν και δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν στα ντέρμπι, με μία ήττα και μία ισοπαλία, εντούτοις απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα μέσα στην «Αρένα», μόνο η νίκη θα δώσει την απόλυτη ικανοποίηση.

Από την προσεχή αναμέτρηση ίσως να είναι στην αποστολή και ο Τρουγιόλς. Απ’ εκεί και πέρα θα αρχίσει μια προσπάθεια για να γεμίσει το «ΑΕΚ Αρένα» από φίλους της ομάδας και να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να κερδίσουν. Χθες, όσοι αγωνίστηκαν με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για σήμερα η τεχνική ηγεσία παραχώρησε ρεπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ