aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι τώρα μεταγραφές!

Και τώρα μεταγραφές!

Αφού το θέμα προπονητή ολοκληρώθηκε και στο πάγκο της Ομόνοιας θα κάθετε φέτος ο Τζον Κάρβερ, περνάμε τώρα στο αγαπημένο σπορ, τις μεταγραφές. Όπως στο κεφάλαιο προπονητής, έτσι και στο μεταγραφικό, έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες πάρα πολλά ονόματα από Ελλάδα!

Αναφέρουμε ενδεικτικά πως τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες φέρουν τους Ανάκογλου, Πλατέλα και Κότσαρη συμφωνημένους με την Ομόνοια, ενώ είναι γνωστά τα δημοσιεύματα για τον Παντελειάδη. Ισχύουν όμως;

Η πολύ πολύ πρόσφατη εμπειρία με το Κάρβερ, μας λέει να κρατάμε μια πισινή! Οι μόνοι που ξέρουν ποιοι θα έρθουν είναι ο Νταμπίζας και πιθανότατα ο Κάρβερ. Μετά θα μάθουν συγκεκριμένα 2 μέλη του συμβουλίου για διαδικαστικούς λόγους (ετοιμασία συμβολαίων κλπ).

Μπορεί λοιπόν η μισή Ελλάδα να παρουσιάζεται κλειστή στην Ομόνοια και αυτά που πληροφορούμαστε, θα τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Με σιγουριά όμως, θα ξέρουμε μόνο όταν δούμε ανακοίνωση και έτσι πρέπει να γίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ