aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι τώρα φόρτσα για τους ομίλους

Και τώρα φόρτσα για τους ομίλους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος του Απόλλωνα ήταν να φθάσει στα πλέι οφ και τα κατάφερε περίφημα με την Ντιναμό Μπρεστ. Μπορεί να έχασε με 1-0 προψές στο «Μπρέτσκι», όμως η δουλειά είχε γίνει πριν από μία εβδομάδα στο ΓΣΠ. Με το 4-0 του πρώτου αγώνα, οι κυανόλευκοι απλά ανέμεναν ποιος θα ήταν ο επόμενος αντίπαλός τους. Αυτός ο Απόλλων, που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν αδύνατο να αυτοκτονήσει.

Η ήττα με 1-0 στη Λευκορωσία, με ένα γκολ στο 86’ αποδείχθηκε ανώδυνη και στο τέλος τα χαμόγελα ήταν πλατιά. Αυτό που μένει τώρα, είναι στα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία να μπορέσει να είναι καλύτερος σαν ομάδα και να καταφέρει να προκριθεί για τέταρτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η Βασιλεία πέρασε με δεύτερη νίκη επί της Φίτεσε, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη και τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Περικλής Παπαπαναγή κατέγραψε πολλά σημαντικά στοιχεία, που αφορούν τον τρόπο παιχνιδιού της Βασιλείας και αν οι δευτεραθλητές μας καταφέρουν να «αρπάξουν» ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό, όπου στο ΓΣΠ με τον κόσμο τους είναι ικανοί να προκριθούν.

Ο Απόλλων ανέδειξε και πάλι καλά στοιχεία, κόντρα σε έναν αντίπαλο, που είχε νέο προπονητή και ήθελε για την τιμή των όπλων τη νίκη. Ο Χάμπος Κυριάκου, δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους και τη θέση του πήρε ο αριστεύσας Κέβιν Μπρου. Με τον Εστέβαν Σατσέτι αποτέλεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο.

Ο Μπρου ήταν εξαιρετικός και το προψεσινό ήταν το πρώτο του γεμάτο ενενηντάλεπτο. Και αν συνεχίσει έτσι, ο Απόλλωνας θα έχει ένα δυνατό χαρτί για να διεκδικήσει όλους τους στόχους του. Το καλύτερό του παιχνίδι, έκανε και ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έδειξε και τις ηγετικές του ικανότητες, βοηθώντας τους συμπαίκτες σε κάποιες δύσκολες στιγμές.

Αυτά έγιναν προψές, τώρα το μυαλό είναι στα δυο ενενηντάλεπτα με τη Βασιλεία. Με την Ντιναμό δεν έκανε τη μεγάλη εμφάνιση στον επαναληπτικό, λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, αλλά με τους Ελβετούς, θα πρέπει να είναι διπλά και τριπλά συγκεντρωμένος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ