aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι το κλίμα ακατάλληλο…

Και το κλίμα ακατάλληλο…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Περίπου 72 ώρες μετά το 0-4 από την Πάφο, η Νέα Σαλαμίνα θα δώσει απόψε δύσκολο παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» με την Ομόνοια. Μεσολάβησε το ξέσπασμα των οπαδών της, οι οποίοι θεωρούν πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι, έντονος προβληματισμός της διοίκησης και η χτεσινή ανακοίνωση. Αφού τονίστηκε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για ανάκαμψη της ομάδας και ότι οι λεκτικές επιθέσεις και οι απειλές σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές δεν βοηθούν, συγκλήθηκε Γενική Συνέλευση την 1η Νοεμβρίου (Τετάρτη).

Σε αυτό το κλίμα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προσπάθησε να συνεφέρει την ομάδα από το νέο χαστούκι και να την προετοιμάσει για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι». Το ντεμπούτο του ήταν εφιαλτικό, αλλά έχει τη δικαιολογία ότι είχε μόνο δύο προπονήσεις στη διάθεσή του με τη νέα ομάδα του. Το ίδιο περίπου ισχύει για το σημερινό παιχνίδι και είναι εύλογο το ερώτημα αν θα παρουσιάσει βελτιωμένη έκδοση των ερυθρολεύκων.

Η επιστροφή του Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ίσως συμβάλει στην προσπάθεια. Αρκεί βεβαίως να θυμίσει τον ποδοσφαιριστή, που θαύμασε όλη η Κύπρος στο παρελθόν με τη φανέλα του Απόλλωνα. Αφήνοντας στην άκρη τα νευράκια, που φανέρωσε στο παιχνίδι με τον Εθνικό (0-0). Από εκεί και πέρα, οι Νταβίντε Γκράσι και Κωνσταντίνος Μιντίκκης είναι τραυματίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ