aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι στην ουρά οι Ρομπέρζ και Μπεσάτ

Και στην ουρά οι Ρομπέρζ και Μπεσάτ

Στον Απόλλωνα, επί της παρούσης, δεν ασχολούνται με θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που έκαναν εξάλλου ξεκάθαρο σε δημόσιες τοποθετήσεις τους. Ασφαλώς, γνωρίζουν πολύ καλά πως αργά ή γρήγορα θα ανοίξουν το εν λόγω κεφάλαιο, βρίσκοντας μπροστά τους σημαντικά θέματα που θα πρέπει να επιλύσουν.

Όπως είναι, για παράδειγμα, οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα, αλλά τέθηκαν εκτός καταλόγου. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, βρίσκονται οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Βανσάν Μπεσάτ. Το συμβόλαιο του πρώτου ολοκληρώνεται το 2022, με τον Γάλλο στόπερ να μετρά μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Τραυματίστηκε και συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας στη χώρα του. Ο δεύτερος, τώρα, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Αγωνίστηκε σε ένα ευρωπαϊκό ματς και ακολούθως έμεινε εκτός καταλόγου αφού υπήρχε υπεραριθμία τους λεγεωνάριους. Εν ευθέτω χρόνω θα γίνει η αξιολόγηση όλων των παικτών και θα ληφθούν αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ