aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι πάλι Αρίνα στις ΗΠΑ

Και πάλι Αρίνα στις ΗΠΑ

Επέστρεψε στον πάγκο της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ ο Μπρους Αρίνα. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 65χρονου τεχνικού, ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ο Αρίνα, πέντε φορές πρωταθλητής στο MLS, δεν είναι καθόλου… ξένος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μιας και ήταν και πάλι στο «τιμόνι» του από το 1998 έως το 2006.

Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, με κορυφαία στιγμή στην καριέρα του την πρόκριση της εθνικής στους προημιτελικούς του Μουντιάλ 2002 στα γήπεδα της Άπω Ανατολής.

«Όταν σκεφτήκαμε τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων για την εθνική ομάδα των ανδρών, ο Μπρους ήταν στην κορυφή της λίστας» επισήμανε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Σανιλ Γκουλάτι και συνέχισε: «Η εμπειρία του σε διεθνές επίπεδο, η αντίληψη που έχει στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας, αλλά και η αποδεδειγμένη ικανότητά του στο να να δημιουργήσει μία επιτυχημένη ομάδα ήταν όλα τα στοιχεία εκείνα που μας έκαναν να πούμε ότι αυτός θα ήταν ο επόμενος προπονητής μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ