aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι ο Ματθαίου για δοκιμαστικά στην Ανόρθωση!

Και ο Ματθαίου για δοκιμαστικά στην Ανόρθωση!

Άρχισαν από το απόγευμα της Δευτέρας οι προπονήσεις της Ανόρθωσης η οποία έπιασε δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό της ομάδας καθώς αποκτήθηκαν ήδη οι Μαργκάσα, Χατζηβασίλης, Σελίν, Γκαλίτσιος και Βασιλακάκης, ωστόσο, εκκρεμεί το επίσημο φιρμάνι για τους Βγκορτς, Οκριασβίλι και Λόρια με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία.

Από την άλλη, ο Γεωργιανός τεχνικός κάλεσε δύο ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις των κυανόλευκων ώστε να τους παρακολουθήσει από κοντά, και έπειτα θα ανάψει το… πράσινο (ή κόκκινο) φως για απόκτηση τους.

Ο λόγος για τον Νικόλα Ματθαίου και Νταουσβίλι οι οποίοι έδωσαν το παρών τους στο πρώτο ραντεβού της ομάδας και θα προσπαθήσουν στο προσεχές χρονικό διάστημα να πείσουν τον Τιμούρ Κετσπάγια για τις ικανότητες τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο ρόστερ της Ανόρθωσης τη σεζόν 2017-18 ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτή τη χρονική περίοδο είναι ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ