aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι η Ντόρτμουντ στο… κενό (video)

Και η Ντόρτμουντ στο… κενό (video)

Ούτε η Ντόρτμουντ μπόρεσε να σπάσει το αήττητο της Χόφενχαϊμ, μένοντας στο 2-2 στην «Neckar Arena», στο ματς που άνοιξε την 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ουτχ να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των Βεστφαλών. Η ομάδα του Τούχελ, που δεν είχε στην διάθεσή του το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Πασταθόπουλος-Μπαρτρά), κατάφερε να απαντήσει σχετικά άμεσα με τον Γκέτσε στο 11′.

Η Χόφενχαϊμ ήταν αρκετά επικίνδυνη και σε κάθε «κατεβασιά» δημιουργούσε προβλήματα κι εν τέλει πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Βάγκνερ στο 20’. Στο 41ο λεπτό ο Ρόις αποβλήθηκε παίρνοντας αυστηρή κίτρινη ύστερα από τζαρτζάρισμα.

Η Ντόρτμουντ κατάφερε να απαντήσει με τον Ομπαμεγιάνγκ στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, όμως στη συνέχεια –παρότι το κυνήγησε- δεν μπόρεσε να βγάλει τη μεγάλη φάση για την ολική ανατροπή.

Έτσι, η Χόφενχαϊμ έφτασε τους 27 βαθμούς κι έπιασε την Χέρτα (ματς λιγότερο) στην 4η θέση, ενώ οι Βεσταφαλοί έμειναν ένα βαθμό πίσω και ισοβαθμούν στην 5η με την Άιντραχτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ