aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι η Λίβερπουλ τον… χαβά της! (video)

Και η Λίβερπουλ τον… χαβά της! (video)

Ασταμάτητη μοιάζει η Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε και από την έδρα της Τότεναμ επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο, παραμένοντας μόνη και αήττητη στην κορυφή της βαθμλογίας.

Το ματς:

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Τότεναμ έφτιαχναν ωραίες φάσεις, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ωστόσο, να είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 37’ ο Φιρμίνο να ανοίξει το σκορ για τους «κόκκινους».

Ο Βραζιλιάνος φορ της Λίβερπουλ «άδειασε» με υπέροχη προσποίηση τον Τανγκανγκά και με όμορφο διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τα 1-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η Τότεναμ άρχιζε να πιέζει με τον Μόουρα να είναι πρωταγωνιστής σε αρκετές φάσεις και να απειλεί αρκετά την εστία του Άλισον.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των «σπιρουνιών» ήταν στο 75’ όταν ο Σον μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η Λίβερπουλ ψαχνόταν διαρκώς να αυξήσει τα τέρματά της, δημιουργώντας φάσεις κυρίως στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο στο 81’ η Τότεναμ με τον Λο Σέλσο να αστοχεί σχεδόν από τη μικρή περιοχή, έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Οι παίκτες του Μουρίνιο έδειξαν τα… δόντια τους, προκαλώντας ανησυχία στην ομάδα του Κλοπ που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει τη νίκη.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα όμως, η Τότεναμ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, με την Λίβερπουλ να περνάει από το «σπίτι» των «σπιρουνιών», συνεχίζοντας την τρελή πορεία προς την επιστροφή της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 30 χρόνια!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 10/1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 1-0
(54’ ΜακΜπέρνι)

Σάββατο, 11/1 (17:00)

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ 1-1
(54′ Αγιού – 12′ Ομπαμεγιάνγκ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς 4-0
(27’, 52’ πέν. Ράσφορντ, 54’ Μαρσιάλ, 76’ Γκρίνγουντ)

Λέστερ-Σαουθάμπτον 1-2
(14’ Πρετ / 19’ Άρμστρονγκ, 81’ Ινγκς)

Έβερτον-Μπράιτον 1-0
(38’ Ρισάρλισον)

Τσέλσι-Μπέρνλι 3-0
(27’ πέν. Ζορζίνιο, 38’ Άμπραχαμ, 49’ Χόντσον-Οντόι)

Γουλβς-Νιούκαστλ 1-1
(14’ Ντεντόνκερ / 7’ Αλμιρόν)

Τότεναμ-Λίβερπουλ 0-1
(37’ Φιρμίνο)

Κυριακή, 12/1

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ (16:00)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ