aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι η Χρυσή Μπάλα για το 2018 πηγαίνει στον... (pic)

Και η Χρυσή Μπάλα για το 2018 πηγαίνει στον… (pic)

Με τον Λούκα Μόντριτς επικρατέστερο και σύμφωνα με ορισμένες διαρροές, δεδομένο νικητή, απόψε η Χρυσή Μπάλα του 2018 βρίσκει νέο κάτοχο στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι!

Με τους Μέσι και Κριστιάνο έτοιμους να δουν κάποιον άλλον να παίρνει το πολύτιμο ατομικό βραβείο στα χέρια του, έπειτα από μια τρομερή δική τους δεκαετία όπου το Ballon d’ Or περιορίστηκε σε… προσωπική τους μονομαχία, απόψε, όλα δείχνουν ότι ο νικητής θα είναι ο άνθρωπος ξεχώρισε τόσο με τη Ρεάλ, όσο και με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Παρά τις όποιες αντίθετες απόψεις έχουν εκφραστεί, τη… γκρίνια του Γκριεζμάν που θέλει σαν τρελός τη Χρυσή Μπάλα αλλά και τη λάμψη του Κίλιαν Μπαπέ, ο Λούκα Μόντριτς φέρεται να είναι εκείνος που θα παραλάβει τη διάκριση για όσα πέτυχε μέσα στο έτος το οποίο αποχωρεί πλέον σε λίγες μέρες.

Από την κατάκτηση του Champions League, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το Super Cup Ευρώπης, την τρομερή πορεία με την εθνική ομάδα της πατρίδας του μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και τα βραβεία από την UEFA και τη FIFA για τον πολυτιμότερο της χρονιάς, ο Λούκα Μόντριτς, όπως αναφέρει και το πρωτοσέλιδο της Marca, «είναι έτοιμος να πάρει τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια του».

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη στα χρονικά της Χρυσής Μπάλας, θα τιμηθεί και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής ηλικιακής κατηγορίας κ-21, με το βραβείο Kopa Trophy, το οποίο πήρε τ’ όνομά του από τον πρώτο νικητή του Ballon d’ Or, το 1958, Ρεϊμόντ Κοπά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ