aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι η Μπολόνια στο παιχνίδι για Μπαλοτέλι

Και η Μπολόνια στο παιχνίδι για Μπαλοτέλι

Μετά από μια σειρά ομάδων της Ιταλίας, και η Μπολόνια φαίνεται να μπαίνει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, κάτι που αποκάλυψε ο τεχνικός της, Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

«Φυσικά και θα ήθελα στην ομάδα μας τον Μάριο», σχόλιασε ο Ιταλός τεχνικός, για να συμπληρώσει πάντως πως το τι συζητείται πίσω από τις πόρτες ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, θα πρέπει να παραμένει κρυφό.

Για τον 26χρονο φορ έχει ακουστεί φέτος η… μισή Ευρώπη, ενώ δεν θα ήταν διόλου αρνητικός στο να αγωνιστεί εκ νέου στη Serie A, καθώς έχει περάσει και παλιότερα από εκεί με τις φανέλες των Ίντερ και Μίλαν.

Στη Λίβερπουλ επιθυμούν να τον παραχωρήσουν σε άλλο σύλλογο όσο το δυνατόν συντομότερο, καθώς η μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της. Το ίδιο βέβαια θέλει και ο Μπαλοτέλι, ο οποίος θέλει στα 26 του να βρει μια νέα ποδοσφαιρική «στέγη» και να αποδείξει πως δεν είναι… ξεγραμμένος αγωνιστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ