aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι η ατυχία στην Λίβερπουλ συνεχίζεται

Και η ατυχία στην Λίβερπουλ συνεχίζεται

Η κακοδαιμονία της Λίβερπουλ όσον αφορά στην απώλεια βασικών στελεχών και μάλιστα αμυντικών, καλά κρατεί μιας και ο Τούρκος στόπερ, Οζάν Καμπάκ τραυματίστηκε δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Φούλαμ.

Η ατυχία δεν έχει τέλος στη Λίβερπουλ, καθώς Γιούργκεν Κλοπ έχει έναν νέο «πονοκέφαλο» να διαχειριστεί. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής (07/03, 16:00) με την Φούλαμ τον Οζάν Καμπάκ.

Ο 20χρονος Τούρκος αμυντικός, αποκόμισε τραυματισμό στο ντέρμπι με την Τσέλσι την Πέμπτη (04/03) κι έτσι τέθηκε νοκ-άουτ για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο πρωτάθλημα, που είναι με την Φούλαμ.

«Ο Οζάν ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό, μετά το ματς με την Τσέλσι. Εχει παίξει πολλά σερί παιχνίδια και θα δούμε αν θα αγωνιστεί με την Φούλαμ. Δεν πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος μέχρι τότε, οπότε θα πρέπει να εξετάσουμε άλλες λύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ