aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι επίσημα Νταουσβίλι μέχρι το 2021! (βίντεο & δηλώσεις)

Και επίσημα Νταουσβίλι μέχρι το 2021! (βίντεο & δηλώσεις)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εδώ και μέρες άναψε «πράσινο» για τον Ντουρμάζ Νταουσβίλι, αφού ο Γεωργιανός «κόφτης» ικανοποίησε στα δοκιμαστικά και υπέγραψε διετές συμβόλαιο, δηλαδή μέχρι το Καλοκαίρι του 2021.

Σήμερα, εκδόθηκε και η ανακοίνωση από πλευράς Ανόρθωσης. «Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 18 αγώνες με τη φανέλα της Ουγγρικής Χαλάδας», αναφέρεται.

Ο Γεωργιανός παραχώρησε και δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Στην προπόνηση στο Λιοπέτρι ένοιωσα την στήριξη που είχαμε από τους οπαδούς της ομάδας μας και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι στόχοι του στην ομάδα και τα συναισθήματά του για τον κόσμο: «Να είμαστε πρωταθλητές. Όπως ανέφερα προηγουμένως ένοιωσα την υποστήριξη των οπαδών μας και αυτό μας γεμίζει με απαιτήσεις που θα πρέπει να δικαιώσουμε ως ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ