aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι επίσημα μέχρι το 2023 η πιο ακριβή στην ιστορία του Απόλλωνα

Και επίσημα μέχρι το 2023 η πιο ακριβή στην ιστορία του Απόλλωνα

Ήταν γνωστό είναι πλέον και επίσημο. Ο Ούγγρος αμυντικός Αττίλα Σάλαϊ είναι και με… βούλα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, καθώς ανακοινώθηκε από τη διοίκηση η αποκτησή του από την Μεζοκοβεσντ Ουγγαρίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με τους γαλάζιους της Λεμεσού μέχρι τον Μάιο του 2023.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Mezőkövesd Zsóry FC για την απόκτηση του Ούγγρου αμυντικού Αττίλα Σάλαϊ (20-01-1998), μέχρι τον Μάιο του 2023», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Αττίλα Σάλαϊ αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, κάτι που ανέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Θεωρώ ότι η ομάδα στη συγκεκριμένη περίπτωση, έκανε την μεγαλύτερη χρηματική επένδυση στην ιστορία του Απόλλωνα. Υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά καταφέραμε να αρπάξουμε την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Στην ουσία “ξηλωθήκαμε” για φέρουμε αυτό τον ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικό ότι ήταν κι άλλες ομάδες για την απόκτηση του Σάλαϊ. Είναι τεράστια επένδυση για τον σύλλογο».

Ο Ατίλα Σάλαϊ θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του ουγγρικού ποδοσφαίρου. Toν Νοέμβριο του 2017 το νέο απόκτημα του Απόλλωνα είχε σκοράρει κόντρα στην Εθνική Κύπρου σε αγώνα των K21 στην ήττα με 4-0 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ