aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι από ποιον να χάσει η Γιουβέντους;

Και από ποιον να χάσει η Γιουβέντους;

Κάθε αντίπαλος της Γιουβέντους βλέπει τα ματς εναντίον της σαν μία ευκαιρία για να τη σταματήσει, αλλά κάθε φορά η ομάδα του Αλέγκρι είναι τυπική για να διαλύει τέτοιου είδους όνειρα!

Νέο θύμα της «γηραιάς κυρίας» η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ιταλία, η Νάπολι, που ούτε αυτή κατάφερε να της βάλει… φρένο και μάλιστα μέσα στο «Σαν Πάολο», με τους «μπιανκονέρι» να επικρατούν 2-1 έπειτα από ένα επεισοδιακό ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 25′ και οι φιλοξενούμενοι από το 47′, ενώ οι «παρτενοπέι» έχασαν πέναλτι στο 84′ για να ισοφαρίσουν.

Με αυτή τη νίκη, η Γιούβε αύξησε τη διαφορά στους 16 βαθμούς από τη Νάπολι και συνεχίζει την πορεία ώστε να κατακτήσει αήττητη τον φετινό τίτλο, έχοντας αυτή τη στιγμή 23 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Σε ό,τι αφορά το ματς, άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 25′ έπειτα από λάθος στην άμυνα της Νάπολι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε απέναντι στον Μέρετ, αυτός τον ανέτρεψε εκτός περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο σπεσιαλίστας του είδους, Πιάνιτς, που με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Ζιελίνσκι σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του.

Το 2-0 κατάφερε να διαμορφώσει ο Εμρέ Τσαν, απόρροια της αδυναμίας της άμυνας της Νάπολι να καθαρίσει μια φάση διαρκείας στα καρέ της. Εκεί που φαινόταν ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πιάνιτς άφησε κι αυτός την ομάδα του με 10 παίκτες στο 47′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους παίκτες του Αντσελότι να παίρνουν απευθείας τα… πάνω τους.

Στο 61′ ο Ινσίνιε έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καγεχόν με πλασέ από πολύ κοντινή απόσταση μπροστά στην εστία μείωσε σε 2-1 βάζοντας «φωτιά» στο ματς. Ωστόσο, το φινάλε ήταν απογοητευτικό… Ο Άλεξ Σάντρο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, δόθηκε πέναλτι μέσω VAR, αλλά ο Ινσίνιε σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας, βυθίζοντας σε μελαγχολία όλη τη Νάπολη.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Παρασκευή 1/3

Κάλιαρι-Ίντερ 2-1
(31′ Τσεπιτέλι, 43′ Παβολέτι – 38′ Λαουτάρο Μαρτίνες)

Σάββατο 2/3

Έμπολι-Πάρμα 3-3
(19′ Ντελ’ Όρκο, 59′ Καπούτο, 90+1′ Σιλβέστρε-13′ Ζερβίνιο, 45+1′ Ριγκόνι, 82′ Άλβες)

Μίλαν-Σασουόλο 1-0
(35′ Λιρόλα)

Λάτσιο-Ρόμα 3-0
(12′ Σαϊσέδο, 73′ πεν. Ιμόμπιλε, 89′ Κατάλντι)

Κυριακή 03/3

Τορίνο-Κιέβο 1-0
(76’ Μπελότι, 92’ Ρινκόν, 93’ Τζάτζα)

Τζένοα-Φροζινόνε 0-0

Σπαλ-Σαμπντόρια 1-2
(90’+4’ Κούρτιτς / 4’, 11’ Κουαλιαρέλα)

Ουντινέζε-Μπολόνια 2-1

(25’ πέν. Ντε Πάουλ, 79’ Πουσέτο / 39’ Παλάσιο)

Αταλάντα-Φιορεντίνα 3-1

(28′ Ίλισιτς, 34′ Γκόμες, 59′ Χούσενς- 3′ Μουριέλ)

Νάπολι-Γιουβέντους 1-2
(61’ Καγεχόν – 28’ Πιάνιτς, 39’ Τσαν)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ