aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καυτή εβδομάδα, να είστε εν αναμονή εκπλήξεων»

«Καυτή εβδομάδα, να είστε εν αναμονή εκπλήξεων»

Εβδομάδα «καυτών» εξελίξεων χαρακτήρισε την επόμενη για τα μετεγγραφικά της ΑΕΛ η Αριάδνη Γενεθλίου. Η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM προανήγγειλε εκπλήξεις, ενώ σημείωσε πως ο αριθμός των μετεγγραφών που θα γίνουν θα εξαρτηθεί από τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

H παραμονή του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν το πιο σημαντικό κεφάλαιο στον προγραμματισμό; «Θεωρώ ότι με αυτή την συνεργασία και πάντα με την αρωγή του κ. Σοφοκλέους πάμε να υλοποιήσουμε το τριετές πλάνο μας. Επενδύουμε σε όλους τους τομείς και σαφώς ο προπονητής έπαιξε σημαντικό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια. Περιμένουμε να συνεχίσει με αυτό το πάθος και την αποφασιστικότητα».

Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες ακόμα για ανανεώσεις και προσθήκες; «Οι προσθήκες θα εξαρτηθούν από τις ανανεώσεις. Υπάρχει ακόμα περιθώριο. Με τις ανανεώσεις ως επί το πλείστον έχουμε τελειώσει. Απομένουν κάποια τυπικά για να προχωρήσουμε και σε άλλες ανακοινώσεις. Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν το όραμα και το πλάνο μας και θα φτιαχτεί μια ομάδα με έμπειρους και με νεαρούς ταλαντούχους. Μια ομάδα που θα διεκδικήσει τρόπαια».

Ποιοι είναι οι στόχοι τη νέα σεζόν; «Σίγουρα η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί».

Για την προετοιμασία και εάν θα πραγματοποιηθεί στο Πελέντρι; «Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά το πλάνο είναι να παραμείνουμε στην Κύπρο για λόγους ασφαλείας».

Την περσινή σεζόν η ΑΕΛ ήταν η ομάδα με την περισσότερη απώλεια κόσμου στις εξέδρες. Τι προτίθεστε να κάνετε για ν’ αλλάξει αυτό; «Είχαμε τεράστιο πλήγμα την περσινή χρονιά. Τώρα περιμένουμε να δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς θέλουμε πάνω από όλα την στήριξη του κόσμου. Θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Θεωρώ ότι άρχισε να γίνεται μια αλλαγή από πλευράς και του κόσμου. Λαμβάνουμε θετικά μηνύματα, κάναμε και αρκετές αλλαγές εντός της ομάδας, έχουμε και την συνεργασία με την Macron που θα ντύσει την ομάδα και θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Τους κάλεσε και ο προπονητής μας, καλούμε κι εμείς τον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν την στήριξη του κόσμου».

Θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα οι ανακοινώσεις ανανεώσεων και μετεγγραφών; «Θα είναι και αυτή την εβδομάδα καυτή, να είστε εν αναμονή εκπλήξεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ