aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καυτά» τα επόμενα 24ωρα στην Ανόρθωση

«Καυτά» τα επόμενα 24ωρα στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σημαντικά και πιθανόν καθοριστικά θα είναι τα επόμενα 24ωρα όσον αφορά στους Αριέλ Αρούς και Ρούβεν Ράγιος. Η Ανόρθωση θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν και τους δύο ποδοσφαιριστές και οι επόμενες μέρες αναμένεται να ρίξουν φως αναφορικά με το μέλλον τους.

Στον Αρούς είναι γνωστό ότι έχει κατατεθεί πρόταση και περιμένουν πλέον την απάντησή του, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει και εντός της εβδομάδας. Όπως έχει διαρρεύσει, έχει διορία ώς τις 25 Μαΐου, όμως πιθανόν να θέλει να ξεκαθαρίσει όσο γίνεται το συντομότερο. Το γεγονός ότι δέχεται πρέσινγκ από τη Μακάμπι Χάιφα είναι κάτι το οποίο βάζει εμπόδια στην Ανόρθωση, όμως η παρουσία του Λέβι από την άλλη θεωρείται σημαντική και προσφέρει ασφάλεια στον κίπερ της ομάδας. Το τι θα αποφασίσει θα το ανακοινώσει σύντομα, με την Ανόρθωση να θέλει πολύ την παραμονή του.

Όσον αφορά στον Ράγιος, αναμένεται αύριο στην Κύπρο ο μάνατζέρ του, για να γίνουν νέες επαφές και πιθανόν να του δοθεί η οικονομική πρόταση προς μελέτη και απόφαση. Αν ο Ράγιος αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου, αν όχι τότε το πιο πιθανό είναι ότι ο Ανδρέας Παντελή δεν θα επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση και οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, στόχος είναι να παραμείνει και ο Σισέ, στον οποίο θα κατατεθεί πρόταση, ενώ το μεγάλο στοίχημα και ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση να είναι αυτή του Γκιουρίς, με τις ενδείξεις όμως να είναι θετικές μιας και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ