aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαυτά… σπιρούνια πάνε στο «Γουέμπλεϊ»!

Καυτά… σπιρούνια πάνε στο «Γουέμπλεϊ»!

Σχεδόν… περπατώντας, η Τότεναμ συνέτριψε 6-0 τη Μίλγουολ στο μίνι ντέρμπι του Λονδίνου και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας -εκεί όπου βρίσκονται, ήδη, από χθες, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Ο δρόμος των «σπιρουνιών» για το «Γουέμπλεϊ» άνοιξε στο 31′, με τον Έρικσεν, ενώ ο Σον «έγραψε» το 2-0 στο 42′ με τρομερό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε… κατηφόρα προς την εστία των φιλοξενούμενων. Ο Νοτιοκορεάτης πέτυχε το 3-0 στο 54′, με τον Άλι να κάνει το 4-0 στο 71′. Ο Γιάνσεν, που μπήκε στη θέση του Άγγλου μέσου, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Λονδρέζων στο 79′, για να έρθει ο Σον, στο 92′, να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Τη Δευτέρα (13/3, στις 21:45), θυμίζουμε, η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το τελευταίο «εισιτήριο» των ημιτελικών. Σίγουρα, δηλαδή, θα έχουμε καρέ… φωτιά στο «Γουέμπλεϊ»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ