aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαυστική ανακοίνωση από τον Συ.Φ.ΑΕΛ!

Καυστική ανακοίνωση από τον Συ.Φ.ΑΕΛ!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συ.Φ.ΑΕΛ σχετικά με την ταυτοποίηση των φιλάθλων, την οποία αποδέχτηκαν ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Το συμβούλιο μετά από πολύωρες συζητήσεις πήρε την απόφαση να δώσει τη σκυτάλη στα μέλη του για να πάρουν μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις στην ιστορία του. Η πλειοψηφία των μελών που έδωσαν το παρόν τους ψήφισαν υπέρ της μετακίνησης μας μετά από διαφωνίες και ανταλλαγή απόψεων. Η απόφαση πέρασε με ελάχιστη διαφορά ψήφων. Το ίδιο θέμα μας προβληματίζει συνεχώς εδώ και χρόνια και θα μας προβληματίζει για όσο υπάρχουν οι βρωμονόμοι τους.

Δυστυχώς ζούμε στο μοντέρνο ποδόσφαιρο που μας πλασάρουν για τα προσωπικά τους συμφέροντα και για το δικό τους προσωπικό όφελος. Αυτό που αγαπήσαμε πλέον δεν ονομάζεται άθλημα αλλά επιχείρηση. Όλα είναι προκαθορισμένα και οργανωμένα για να πολεμήσουν τα οπαδικά σύνολα και να μετατρέψουν τα γήπεδα σε πηγές χρηματοδότησης για δικά τους οφέλη.

Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους βιάστηκαν να βγάλουν την γλώσσα και τη πέννα τους περίπατο πως ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ παίρνοντας μάλιστα την πρωτοβουλία, στάθηκε από τη πρώτη στιγμή ενάντια στην ολότητα του αθλητικού τρομονόμου και σε καμιά φάση της ιστορίας αυτής δεν άλλαξε την στάση του. Τα γνωστά τερτίπια της AEK δεν πρόκειται να μας αφήσουν μακριά από την αγαπημένη μας ομάδα. Από τη στιγμή που ΔΕΝ θα κατακρατηθούν τα στοιχεία των οπαδών μας και που η πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου υποστήριξε την άποψη για μαζική μας παρουσία στο γήπεδο, τότε όλοι έχουμε την υποχρέωση να κιτρινίσουμε το πέταλο και να κάνουμε για ακόμη μια φορά την έδρα τους έδρα μας, όπως ακριβώς έγινε και πέρσι.

Καλούμε ΟΛΑ τα σωματεία να σταθούν ενάντια στην ταυτοποίηση και να προστατεύσουν τους φίλαθλούς τους. Κύριοι θα είστε υπεύθυνοι για τις συνέπειες αυτού του βρώμικου παιχνιδιού που παίζετε σε κλειστά δωμάτια. Ρίξετε τα πυρά σας στους σωστούς στόχους και κατονομάστε το πρόβλημα αν θέλετε να ξαναδείτε τα γήπεδα γεμάτα.

Η απόφαση που πάρθηκε θα τηρηθεί και θα ακολουθήσουμε την ομάδα μας στην Λάρνακα. Ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει πιόνι στο σύστημά σας, ούτε θα μείνουμε απλοί θεατές παρακολουθώντας πώς καταστρέφετε τις Κυριακές μας.

Ο Σύνδεσμος πιο ενεργός από ποτέ δηλώνει ενάντια στην κάρτα οπαδού και τους τρομονόμος που θέλουν να μας πλασάρουν. Δηλώνουμε ότι ο αγώνας θα κερδηθεί μέσα από μάχες εντός και εχτός γηπέδων και όχι βλέποντας το έργο από την απέξω. Υπεύθυνα, μάγκικα και σταράτα δηλώνει πως θα παρθούν πρωτοβουλίες και θα γίνουν ενέργειες για τα πιο πάνω χωρίς να ζημιωθεί η ΑΕΛάρα μας αλλά αντίθετα να βγει κερδισμένη.
Λέοντες, κλείστε τα αυτιά σας και αναμένετε τις οδηγίες του συμβουλίου. Περνάμε δύσκολες στιγμές και δεχόμαστε τεράστια προπαγάνδα από τα Μ.Μ.Ε που θέλουν να καταστρέψουν τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύνδεσμο της Κύπρου.

Κατακρίνουμε τα μέλη μας που δεν έδωσαν το παρόν τους και απαιτούμε τη στηριξή τους. Συνδεσμίτες, θυμηθείτε την άλωση του Παρτιζάνα το 2012…. 600 άρρωστοι τρέλαναν την Ευρώπη. Καλούμε τα άτομα αυτά να προμηθευτούν τα 600 εισιτήρια που μας έδωσαν για το παιχνίδι του Σαββάτου και να κάνουμε το αρένα να μοιάζει με κόλαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ