aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καύσωνας» στο Τσάμπιονς Λιγκ, ματσάρες έβγαλε η κληρωτίδα!

«Καύσωνας» στο Τσάμπιονς Λιγκ, ματσάρες έβγαλε η κληρωτίδα!

Μεγάλα ματς στα προημιτελικά και στα ημιτελικά έβγαλε η κληρωτίδα του Champions League. Σίγουρα μία εκ των Αταλάντα, Λειψία, Ατλέτικο, Παρί θα είναι στον τελικό της Λισαβόνας! Μια μεγάλη «σύγκρουση» από τα ζευγάρια Νάπολι – Μπαρτσελόνα και Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου αναμένεται στα προημιτελικά του Final-8 του Champions League! Λειψία – Ατλέτικο και Αταλάντα – Παρί ξέρουν από τώρα όλους τους αντιπάλους τους!

Η κλήρωση του ιδιαίτερου Final-8 με μονούς αγώνες που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου στη Λισαβόνα έλαβε χώρα και διαμορφώθηκε ο δρόμος που έχει να διανύσει κάθε ομάδα μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Η πρωτάρα αλλά τρομερά εντυπωσιακή και συμπαθής Αταλάντα έπεσε πάνω στην Παρί Σεν Ζερμέν και η Λειψία θα κοντραριστεί με την Ατλέτικο που ξεπέρασε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Αυτά είναι τα ξεκάθαρα ζευγάρια των οποίων οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους και στα ημιτελικά.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια που προέκυψαν, η Μπάγερν Μονάχου που έχει αφήσει 90 διαδικαστικά λεπτά στην κόντρα της με την Τσέλσι, θα κοντραριστεί είτε με τη Νάπολι είτε με τη Μπαρτσελόνα που θα λύσουν τις διαφορές τους στη Βαρκελώνη μετά το 1-1 επί ιταλικού εδάφους. Επιπλέον, ο νικητής του ζευγαριού Ρεάλ – Σίτι, με τους «πολίτες» να έχουν τρομερό αβαντάζ με το 2-1 από τη Μαδρίτη, θα παίξει με όποιον περάσει από το Λυών – Γιουβέντους, εκεί όπου οι «μπιανκονέρι» ηττήθηκαν στο πρώτο ματς 1-0 και έχουν μεγάλη αποστολή μπροστά τους στη ρεβάνς του Τορίνο.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών
1. Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν ή Γιουβέντους
2. Λειψία – Ατλέτικο
3. Νάπολι ή Μπαρτσελόνα – Τσέλσι ή Μπάγερν
4. Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν
Τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς των ζευγαριών..
ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Τσέλσι – Μπάγερν 0-3
Λιόν – Γιουβέντους 1-0
Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1
*Οι ρεβάνς των 16 θα γίνουν κανονικά στις έδρες των ομάδων.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Νικητής 1 – Νικητής 3
Νικητής 2 – Νικητής 4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ