aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKαφρίλα: Ρώσοι χούλιγκαν πωλούν ματωμένες αγγλικές σημαίες! (pics)

Kαφρίλα: Ρώσοι χούλιγκαν πωλούν ματωμένες αγγλικές σημαίες! (pics)

Στο… σφυρί έχουν βγάλει ματωμένες σημαίες και πανό που άρπαξαν από τους Άγγλους οι Ρώσοι χούλιγκαν, συνεχίζοντας τον «πόλεμο» που έχει ξεκινήσει στους δρόμους της Γαλλίας.

Οι Ρώσοι επιδεικνύουν με… καμάρι τα «λάφυρα» που άρπαξαν από τους Βρετανούς, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στη Μασσαλία. Μάλιστα, στις σελίδες που έχουν δημοσιευτεί τα προς… πώληση αντικείμενα, αναφέρεται πως υπάρχουν πολλά διαθέσιμα, ενώ μπορούν να γίνουν και παραγγελίες…

Όπως είναι φυσικό, ο φόβος για νέο γύρο επεισοδίων έχει φουντώσει ξανά. Κάτι που είναι φυσικό και λόγω των επόμενων παιχνιδιών των δύο ομάδων, αφού η Ρωσία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία σε γήπεδο που απέχει 50 μόλις χιλιόμετρα απ’ αυτό που η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ουαλία την Τετάρτη (15/6).

Πάντως, οι Ρώσοι οπαδοί είχαν σχέδιο για τα επεισόδια και το εφάρμοσαν με επιτυχία! Οι ταραξίες που ευθύνονται σε ποσοστό 84% για τα αιματηρά επεισόδια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν βρετανικές ομάδες όχι απλώς «έφαγαν ξύλο», αλλά κυριολεκτικά τους έλιωσαν οι σκληροτράχηλοι Ρώσοι: Νέοι, 20 έως 30 ετών, βασικά από τις ομάδες των οι Orel Butchers από την Λοκομοτίβ Μόσχας, των Gladiators Firm 96 της Σπαρτάκ και των Sturdy Fighters της Τορπέντο, διέλυσαν τους Βρετανούς σε οδομαχίες που δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη.

Οι Βρετανοί έφαγαν πολύ ξύλο όλο το Σάββατο σε όλη τη Μασσαλία, σε αμέτρητα περιστατικά. Μόνο και μόνο το ιατρικό ανακοινωθέν να διαβάσει κανείς (28 Άγγλοι σοβαρά τραυματίες, μόνο 3 Ρώσοι με μώλωπες και αυτοί από τους πάνοπλους Γάλλους αστυνομικούς) καταλαβαίνει τι έγινε.

Οργανωμένες επίλεκτες ομάδες Ρώσων «κομάντο» που έπιασαν στον ύπνο τους μεμονωμένους Άγγλους που είχαν όρεξη για καυγά, αλλά θολωμένοι από το αλκόολ και χωρίς στρατηγικό σχέδιο μάχης, χοντροί και δυσκίνητοι, ισοπεδώθηκαν στο «πεδίο της μάχης» από τους μυώδεις Ρώσους που ακολουθούσαν συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ