aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάχι: «Οι Ρώσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Κατσαράβα

Κάχι: «Οι Ρώσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Κατσαράβα

Ανοικτό παραμένει το ζήτημα μετεγγραφής του Νίκα Κατσαράβα.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του Γεωργιανού επιθετικού της Ανόρθωσης και εκπρόσωπός του, Κάχι Κατσαράβα στην ιστοσελίδα 1tv.ge της Γεωργίας το ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων είναι υπαρκτό, όμως δεν είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αμμοχώστου.

«Ο Νίκα είναι στην ομάδα και έχει συμβόλαιο γι’ άλλα δύο χρόνια με την Ανόρθωση. Ρωσικές ομάδες ενδιαφέρονται πραγματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από την Ανόρθωση. Ανήκει στην ομάδα και όσο έχει συμβόλαιο απαιτεί χρήματα για να τον παραχωρήσει. Είναι ένα θέμα υπό διαπραγμάτευση. Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη».

Διαβάστε επίσης: Από την Σαμπντόρια επιστροφή στην Ανόρθωση για… τεστ

Στην Ανόρθωση τονίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Κατσαράβα. Γνωρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής ψάχνει να βρει ομάδα στη Ρωσία και είναι έτοιμοι εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά να ανάψουν πράσινο φως για παραχώρησή του. Σε τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθεί γι’ απόκτηση επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ