aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαμπανάκι κινδύνου από την αστυνομία του Λίβερπουλ για τη φιέστα

Καμπανάκι κινδύνου από την αστυνομία του Λίβερπουλ για τη φιέστα

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Merseyside δηλώνει φίλαθλος της Λίβερπουλ, ωστόσο χτυπά… καμπανάκι κινδύνου ενόψει της φιέστας

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τη φιέστα τίτλου, ωστόσο όλοι ζητούν από τον κόσμο να μην γιορτάσει στους δρόμους την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Δεν είμαι εδώ απλά σαν αρχηγός της αστυνομίας του Merseyside. Είμαι σαν πατέρας γιος και αδερφός που ενδιαφέρεται μόνο να επηρεάσει τους ανθρώπους της πόλης. Ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει.

Είμαι πολύ περήφανος για την πόλη και είμαι φίλαθλος της Λίβερπουλ, αλλά οι ανησυχίες μου για την πόλη θα είναι προτεραιότητα. Η Λίβερπουλ είναι μία πόλη που νοιάζεται, είναι ενωμένη σε μία κρίση, αλλά είμαστε ακόμα σε αυτή την κατάσταση. Παρακαλώ μην βάλετε άλλους ή τον εαυτό σας σε ρίσκο» τόνισε ο διοικητής της αστυνομίας.

Αλλωστε, και ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το μέρος του, τονίζοντας: «Συμφωνώ 100%. Είναι πολύ σημαντικό να θυμίζουμε στους εαυτούς μας ότι μερικά πράγματα αλλάζουν αλλά δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ