aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καμπανάκι» Απόλλωνα σε παίκτες, τοποθέτηση για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου

«Καμπανάκι» Απόλλωνα σε παίκτες, τοποθέτηση για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου

Πίκρα για το στραβοπάτημα με τον Εθνικό, αλλά και αισιοδοξία για την επιστροφή στις νίκες εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσιες (ΣΠΟΡ FM 95.0). Παράλληλα αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά δεδομένα, ενώ έστειλε μήνυμα στους παίκτες σχετικά με τις ευθύνες τους.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Έφοδος» Κίρζη στο Κολόσσι

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι αιώνιο ντέρμπι. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, αμφίρροπα, που δεν καθορίζονται από την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Σίγουρα εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη».

Για την ψυχολογία και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Σίγουρα δεν έχουμε γίνει ομάδα της σειράς. Σίγουρα είναι θέμα η ψυχολογία. Ψύχας και Βασιλείου είναι εκτός, και σήμερα ξεκαθαρίζει για τους Γκακμπέ, Περέιρα και Αντωνιάδη. Είναι διαφορετικό να ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης και διαφορετικό να συμπεριληφθούν στην αποστολή».

Για τον Περέιρα: «Όταν για μήνες είναι εκτός, σίγουρα δεν γυμνάζει το κορμί τους όπως οι άλλοι. Ελπίζουμε πως θα είναι ο τελευταίος του τραυματισμού και ίσως από αύριο να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Για την πίστη στην ομάδα: «Ο κόσμος έχει χάσει την πίστη του, όπως και αρκετοί άλλοι που επιθυμούν να μην το γυρίσει ο Απόλλωνας. Σαφέστατα πιστεύουμε πως μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, είχαμε 9 τελικές, 2 ο Εθνικός και σκόραρε 1 γκολ. Μας λείπει η πίστη μπροστά από τα αντίπαλα δοκάρια, και αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Για την μετεγγραφική Ιανουαρίου: «Δεν σταματά ο προγραμματισμός. Πάντα ψάχνεις το καλύτερο. Σίγουρα υπάρχουν ανάγκες, όμως μέχρι τον Ιανουάριο υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις. Η σκέψη μας είναι στην ΑΕΛ».

Και κατέληξε: «Όπως οι ευθύνες βαραίνουν όλους, βαραίνουν και τους παίκτες ώστε να μην βάζουν τους εαυτούς τους σε δύσκολη θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ