aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καμπάνα» έξι μηνών από την ίδια του την ομάδα! (video)

«Καμπάνα» έξι μηνών από την ίδια του την ομάδα! (video)

Τη συμμόρφωση των ποδοσφαιριστών από το ίδιο της το… σπίτι άρχισε η Σανγκάη Σενχούα, ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Κάρλος Τέβες, Φρέντι Γκουαρίν, Ομπαφέμι Μάρτινς και προπονητής είναι ο Γκουστάβο Πογέτ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο την Τιανγίν, ο Κιν Σενγκ πάτησε εν ψυχρώ τον γνωστό αστέρα, Άξελ Βίτσελ, που πριν από λίγους μήνες πήρε την απόφαση να μετακομίσει την Ασία, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Η κινεζική ομοσπονδία τον τιμώρησε με 14.000 ευρώ πρόστιμο, ωστόσο οι μπελάδες για τον ποδοσφαιριστή δεν σταματούν εκεί.

Η ίδια η Σανγκάη Σενχούα πήρε πολύ πιο δραστικά μέτρα εναντίον του ίδιου της του ποδοσφαιριστή. Αρχικά, αφού του γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να λάβει ούτε… ευρώ από τους εναπομείναντες μισθούς της φετινής σεζόν (τη στιγμή που αμείβεται με 670.000 ευρώ), η τιμωρία του έγινε ακόμα πιο βαριά, καθώς τον απέκλεισε από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας για τους επόμενους έξι μήνες.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Πογέτ, εξήγησε για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή την απόφαση: «Αυτή η αποτρόπαια συμπεριφορά, που συνιστά σοβαρή παραβίαση των κανονισμών και του αθλητικού ευ αγωνίζεσθαι, έχει μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα και πολύ περισσότερο στο κινεζικό ποδόσφαιρο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της ενώ από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε μέσω Twitter ότι αναγνωρίζει την κάκιστη συμπεριφορά και είναι έτοιμος να δεχθεί όλες τις συνέπειες των πράξεών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ