aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚ. Δημητρίου: «Κάποτε αδικούσαμε τον εαυτό μας…»

Κ. Δημητρίου: «Κάποτε αδικούσαμε τον εαυτό μας…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, για τη χθεσινή νίκη εις βάρος της Ανόρθωσης. Όπως τόνισε υπήρχε μεγάλη ανάγκη για μία επιτυχία σε ντέρμπι και πλέον θα κυνηγηθούν οι πιθανότητες για την τέταρτη θέση και ό,τι βγει. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ: «Το ότι κερδίσαμε με ανατροπή απέναντι στην Ανόρθωση δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Αν και ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις το παιχνίδι, καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Ήταν φανερό πως στοίχησε το παιχνίδι με την Ομόνοια, είχαμε μείνει μακριά από τις επιτυχίες και μας είχε λείψει μια νίκη σε ντέρμπι. Κάποτε αδικούσαμε τον εαυτό μας, κάποτε δεν είχαμε την απαραίτητη τύχη, όμως κερδίσαμε χθες».

Για τη συνέχεια: «Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είμαστε αναγκασμένοι να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Στα πέντε παιχνίδια που απομένουν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσοτέρους βαθμούς μπορούμε και να διεκδικήσουμε την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Επόμενο μας παιχνίδι είναι απέναντι στην ΑΕΛ και από αύριο ξεκινάμε τη προετοιμασία να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς τη νίκης. Είχαμε πει πως όποια και είναι τα βαθμολογικά δεδομένα εμείς πρέπει να παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο. Τώρα αν είναι αυτό αρκετό για να πάρουμε τη τέταρτη θέση θα δείξει ο χρόνος και τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να το προσπαθήσουμε».

Για τον Τάντι: «Ήταν μια φάση διαρκείας στο γκολ του Τάντι. Από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε, φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου για να έρθει και το δεύτερο γκολ, πράγμα που έγινε με τον Τρισκόφσκι. Είχε χάσει μια ευκαιρία που δεν συνηθίζει να χάνει, αλλά στην επόμενη δεν αστόχησε. Μετά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα για την ισοφάριση».

Αγωνιστικά νέα: «Δεδομένα εκτός Τρουγιόλς και Κωνσταντίνου. Δύο που νοσούν με κορωνοϊό, η πρώτη περίπτωση θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες, η δεύτερη θέλει λίγο χρόνο ακόμα, αφού την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Σούντερντεν».

Για την νέα χρονιά: «Να δούμε πώς θα τελειώσει αυτή σεζόν πρώτα, μια δύσκολη σεζόν, που δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την επόμενη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ