aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚ. Δημητρίου: «Η πραγματικότητα είναι σκληρή για μας»

Κ. Δημητρίου: «Η πραγματικότητα είναι σκληρή για μας»

Μιλώντας στον Σούπερ Σπορ FM, ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε με ρεαλισμό αναφορικά με την προσπάθεια τερματισμού στην τέταρτη θέση, μετά τη χθεσινή ήττα με 0-1 της ΑΕΚ από την ΑΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπρασίνων τόνισε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια, όπως και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζει.

Για την ήττα από την ΑΕΛ: «Γενικότερα ήταν ένα ματς που περισσότερο λειτούργησαν καλύτερα οι άμυνες και στις δύο ομάδες γι’ αυτό δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις και φάνηκε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε το γκολ σε σημείο που ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε σίγουρα μπορούσαμε να το αποφύγουμε και να παίρναμε κάτι περισσότερο. Χάσαμε όμως από την ΑΕΛ, η οποία αξίζει συγχαρητήρια και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που είναι αρκετά δύσκολη».

Για τις πιθανότητες τερματισμού στην τέταρτη θέση που απομακρύνθηκαν: «Πλέον είναι σκληρή η πραγματικότητα για εμάς και η διαφορά από την τέταρτη θέση αντί να μειωθεί αυξήθηκε, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το παλέψουμε και βλέπουμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Ας μην κρυβόμαστε είναι πολύ δύσκολο το εγχείρημα μας».

Αναφορικά με την επόμενη σεζόν: «Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει τα πάντα, βιώνει την καθημερινότητα της ομάδας, πέραν από τα παιχνίδια και για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι κριτήριο και αυτό. Όταν έρθει η ώρα θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις».

Για την απουσία του κόσμου: «Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα με τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι κάτι που το λέμε συνέχεια. Συγκρίνοντας και με ματς του παρελθόν είτε πρωτάθλημα είτε Ευρώπη. Σκοπός είναι να επανέλθουμε την επόμενη χρονιά εκεί όπου μας έχει συνηθίσει ο κόσμος. Να τελειώσει αυτή η σεζόν και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε και πάλι κάτι καλό».

Για το γήπεδο: «Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να δώσουμε Ευρωπαϊκό ματς στο γήπεδο μας, σημαντικό και για την ομάδα και για όλους και η ευρωπαϊκή παρουσία μίας ομάδας την ανεβάζει και επίπεδο. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε, θα τελειώσουμε και τα έργα να μας εγκρίνουν και να ανέβουμε κατηγορία και θα επιδιώκουμε συνεχώς την περαιτέρω αναβάθμιση της έδρας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ