aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉττα στο ντεμπούτο του Κάστανου με την Γιουβέντους

Ήττα στο ντεμπούτο του Κάστανου με την Γιουβέντους

Ανατροπή… παραμονής για την Σπαλ!

Η ομάδα του Λεονάρντο Σεμπλίσι δεν πτοήθηκε από το γκολ του Μόιζε Κεαν και έκανε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Γιουβέντους, η οποία έχασε την ευκαιρία να… κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η Σπαλ έδειξε εξ αρχής ότι ήθελε το ματς. Εκμεταλλευόμενη τις πολλές απουσίες της Γιουβέντους πήρε την κατοχή της μπάλας και έψαξε το γρήγορο γκολ αλλά την… πάτησε από μια ανύποπτη φάση. Ήταν το 30ο λεπτό όταν ο Κανσέλο βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Κεάν να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας και να την στέλενει στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, ο φορ της Γιούβε έκανε και ρεκόρ με το συγκεκριμένο γκολ καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης στη Serie A που σκοράρει για τέσσερα διαδοχικά ματς.

Η Γιουβέντους είχε βρει το γκολ που έψαχνε. Είχε το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δείχνοντας πως θα κλειδώσει από σήμερα και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αλλά την… πάτησε από την χαλαρότητα που επέδειξε αλλά και από το κίνητρο που είχε η Σπαλ να βρει το τρίποντο που θα σημάνει παραμονή.

Στο 49ο λεπτό, λοιπόν, ο Μπονιφάτσι έφερε το σκορ στα ίσα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιταρέλα και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την πίεσή τους. Έφτιαξαν 13 τελικές και στην 14η βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον πολύπειρο Φλοκάρι, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1 για την Σπαλ και έβαλε… φωτιά στο γήπεδο, με το σκορ να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Σάββατο (13/04)

Σπαλ-Γιουβέντους 2-1
(49′ Μπονιφάτσι, 75′ Φλοκάρι / 30′ Κέαν)

Ρόμα-Ουντινέζε (19:00)
Μίλαν-Λάτσιο (21:30)

Κυριακή (14/04)

Τορίνο-Κάλιαρι (13:30)
Φιορεντίνα-Μπολόνια (16:00)

Σαμπντόρια-Τζένοα (16:00)

Σασουόλο-Πάρμα (16:00)
Κίεβο-Νάπολι (19:00)
Φροζινόνε-Ίντερ(21:30)

Δευτέρα (15/04)

Αταλάντα-Έμπολι (21:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ