aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉττα-κατάντια για Άρη!

Ήττα-κατάντια για Άρη!

Κάποτε, αυτά τα παιχνίδια είχαν χαρακτήρα… προπόνησης για τον Άρη! Όμως, το κάποτε δεν είναι τώρα, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 79-70 από την άσημη φινλανδική Κατάγια στο «Nick Galis Hall» και μπήκε με το… αριστερό στον 7ο όμιλο του FIBA Europe Cup. 

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, προηγούμενοι με 29-16 στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Με πολλά λάθη και τραγικά ποσοστά ευστοχίας, ειδικά για εντός έδρας παιχνίδι, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου είδε την αντίπαλό της να φέρνει το ματς στα ίσια στο τέλος του ημιχρόνου και στη συνέχεια να ξεφεύγει, χωρίς η ίδια να μπορεί να ακολουθήσει και μοιραία να γνωρίζει την ήττα. Αποδοκιμασίες στο τέλος από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Πρώτος σκόρερ των «κίτρινων» ήταν ο Γκάρι Μπελ, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους, έχοντας επίσης και 4 ριμπάουντ και τον ακολούθησε ο Κάιζερ με 17. Από πλευράς νικητών, οι οποίοι είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Βίνσεντ Σίμπσον με 13.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ