aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉττα και επιστροφή για τη Νέα Σαλαμίνα (pics)

Ήττα και επιστροφή για τη Νέα Σαλαμίνα (pics)

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια στη Βουλγαρία η Νέα Σαλαμίνα, παρά την πολύ καλή της αγωνιστική παρουσία στο σημερινό τεστ. Η ομάδα της Αμμοχώστου γνώρισε την ήττα από την πρωταθλήτρια του Τουρκμενιστάν, Αλτίν Ασίρ (0-1), με ένα γκολ που σημειώθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν κάλλιστα να προηγηθούν στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά, όμως ο Μακρίεφ που σημάδεψε το δοκάρι και ο Σανγκόι που είδε την μπάλα να περνά λίγα εκατοστά έξω, μετά από κεφαλιά που έκανε, στάθηκαν άτυχοι.

Ο προπονητής Λιάσος Λουκά έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 19 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και στον υπό δοκιμή Ελλαδίτη επιθετικό Σιαλμά. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Στυλιανού, Ελευθερίου, Κορέια, Καρώ, Γκράσι, Λεμέσιο,Μακρίεφ, Σαγκόι, Κυπριανού, Damachu και Σιαλμά, ενώ πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο οι Μανογιάν, Μπριτζίτο, Μιντίκκης, Παπαδόπουλος, Βοσκανιάν, Λούγκος, Σεργίου και Πικής.

Το φιλικό έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου του συλλόγου Θουκή Θουκυδίδη και του αναπληρωτή προέδρου Γιάννου Χρυσοστόμου. Η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας θα παραμείνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας μέχρι το Σάββατο, όταν θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Την αμέσως επόμενη ημέρα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αλκή στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ