aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉττα για τον Απόλλωνα

Ήττα για τον Απόλλωνα

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Απόλλωνας από την Μλάντα Μπόλεσλαβ στο δεύτερο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν στο σκορ με Χραμόστα στο 2’, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 15’ διαμόρφωσε το 2-0.

Ο Απόλλωνας αντέδρασε στη συνέχεια και στο 31’ μείωσε με εύστοχο κτύπημα του Ντα Σίλβα. Στο 67′ ο Απόλλωνας κέρδισε και πάλι πέναλτι, αλλά ο Πέδρο ο οποίος το εκτέλεσε, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Τσέχων που έπεσε στη σωστή πλευρά και απέκρουσε την μπάλα.

Επίσης, οι κυανόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Χ. Κυριάκου. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Απόλλωνας ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο, αφού πέραν απ’ το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε, απώλεσε πολύ σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους Σκέμπρι-Μάγκλιτσα.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε με τους Κίσσα, Πέδρο, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Σατσέτι, Καρώ, Ντα Σίλβα, Χ. Κυριάκου, Ζελάγια, Μάγκλιτσα και Σκέμπρι, ενώ στην επανάληψη ο Αυγουστή έδωσε χρόνο και στους υπόλοιπους παίκ.

Η αρχική εντεκάδα του Απόλλωνα: Κίσσας, Σακέτι, Καρώ, Ντα Σίλβα, Ζελάγια, Ζοαό Πέδρο, Μάγκλιτσα, Σκέμπρι, Ρομπέρζ, Σαντάνα, Χάμπος.

Σκόρερ: 32′ Ντα Σίλβα (π) / 3′, 15′ Γιάν Χράμοστα

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μακρίδης, Αγγελή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ