aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉττα από την Δυναμό, ντεμπούτο για Σάλαϊ

Ήττα από την Δυναμό, ντεμπούτο για Σάλαϊ

Την ήττα με 2-0 από τη Δυναμό Μόσχας γνώρισε ο Απόλλωνας στο τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Η ομάδα της Λεμεσού δεν ήταν καλή, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε δύο γκολ από αδράνεια στην άμυνά της και ασταθείς αποκρούσεις του Μολ. Δέχθηκε το πρώτο τέρμα στο 15ο λεπτό και το δεύτερο στο 26ο λεπτό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα αρκετών παικτών του, κυρίως αυτών που αγωνίστηκαν ως βασικοί. Στην αρχική ενδεκάδα επιλέχθηκαν οι Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Ουεντραόγκο, Μπεσάτ, Σατσέτι, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Σαρδινέρο, Παπουλής και Σελάγια, ενώ ο Σάλαϊ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, καθώς πήρε την θέση του Ουεντραόγκο (61’) και αγωνίστηκε για περίπου ένα ημίωρο. Επίσης, κάποια λεπτά αγωνίστηκαν και οι Βολότινεν και Γκακπέ.

Θυμίζουμε ότι στα προηγούμενα φιλικά, ο Απόλλων νίκησε την αυστριακή ομάδα β κατηγορίας Αμστέτεν (1-0), ενώ έμεινε στην ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρας (1-1).

Απόλλων: Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Ουεντραόγκο, Μπεσάτ, Σακέττι, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Σαρντινέρο, Παπουλής, Ζελάγια.

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε ζωντανά το φιλικό του Απόλλωνα με την Δυναμό Μόσχας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ