aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ήταν ξεκάθαρα... απόπειρα αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο Εβρά»

«Ήταν ξεκάθαρα… απόπειρα αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο Εβρά»

Βαριά τιμωρία περιμένει τον Πατρίς Εβρά για τα επεισόδια πριν από την έναρξη του Γκιμαράες – Μαρσέιγ, για τους ομίλους του Europa League. Οι οπαδοί της πορτογαλικής ομάδας εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις τους παίκτες της Μαρσέιγ που έκαναν ζέσταμα.

Ο Εβρά αντέδρασε αψυχολόγητα και χτύπησε με κλωτσιά έναν οπαδό της Γκιμαράες! Η κίνηση του βετεράνου Γάλλου μπακ υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, ο οποίος του έδειξε σωστά την κόκκινη κάρτα. Την θέση του Εβρά στο αρχικό σχήμα πήρε ο Αμαβί και τώρα ο 36χρονος θα περάσει την πόρτα της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, η οποία αναμένεται να του επιβάλει αποκλεισμό για κάποιους αγώνες.

Επίσης ο Εβρά κλήθηκε σε απολογία και από τη διοίκηση της Μαρσέιγ, ενώ ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ, τόνισε πως ο έμπειρος άσος δεν θα ξαναπαίξει!

«Ήταν ξεκάθαρα… απόπειρα αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο Εβρά. Ξέρει ότι πλέον δεν θα ξαναπαίξει. Στα δύσκολα, συνήθως ήταν εκείνος ο δυνατός, έπαιζε πάντοτε ρόλο στο κλίμα των αποδυτηρίων, πάντοτε πρωτοστατούσε στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών για να εκτονωθεί μια δύσκολη κατάσταση. Τώρα πλέον ξέρει ότι όλα έχουν τελειώσει και δεν θα ξαναπαίξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ