aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ήταν το καλύτερο 65λεπτο της Νέας Σαλαμίνας τη φετινή περίοδο»

«Ήταν το καλύτερο 65λεπτο της Νέας Σαλαμίνας τη φετινή περίοδο»

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ (3-0), ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

«Δεν νομίζω ότι πήγε κάτι λάθος για να χάσεις ένα παιχνίδι. Νομίζω πως ήταν το καλύτερο 65λεπτο της Νέας Σαλαμίνας τη φετινή περίοδο. Από τακτικής πλευράς δουλέψαμε πολύ καλά αφού δεν αφήσαμε ο ΑΠΟΕΛ να κάνει το παιχνίδι του. Δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και βγήκαμε λίγο πιο μπροστά, δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Έτσι φαινόταν ότι πιο κοντά στο γκολ ήταν η Νέα Σαλαμίνα αλλά αυτό δεν μπορείς να το πεις όταν αγωνίζεσαι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Έχει τη ποιότητα ανά πάσα στιγμή να κάνει το γκολ. Μετά ανοίχτηκε πολύ το παιχνίδι μετά το γκολ και ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε ένα δεύτερο. Μετά διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε πολύ στο παιχνίδια αφού την Παρασκευή έχουμε ακόμη ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στη Δόξα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ