aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉταν κάποτε μια Μίλαν… (video)

Ήταν κάποτε μια Μίλαν… (video)

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν και η παρουσία του Γκατούζο δεν μοιάζει αρκετή να αντιστρέψει την «νοσηρή» κατάσταση, με τους «ροσονέρι» να χάνουν και από την προτελευταία Ελλάς Βερόνα με 3-0.

Στο «Stadio Marc’Antonio Bentegodi» οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον κεντρικό αμυντικό Καράτσιολο μετά από κόρνερ του Ρομούλο στο 24ο λεπτό. Η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει και μπει εκ νέου στην διεκδίκηση του ματς, αλλά οι όποιες ευκαιρίες δημιούργησε με πρωταγωνιστή τον Σούσο κυρίως, έβρισκαν τον κίπερ της Βερόνα Νίκολας να «υψώνει» τείχος στην εστία του.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52′ ο Κιν με αριστερό σουτ στην δεξιά γωνία του Ντοναρούμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 77′ ο Μπέσα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη, με το τελικό 3-0 να σηματοδοτεί μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση για την Μίλαν.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η αποβλήθηκε ο Σούσο, για εκτός φάσης χτύπημα και πλέον είναι πολύ πιθανή η τιμωρία του Ισπανού άσου. Θυμίζουμε, μεσοβδόμαδα οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για το Κύπελλο και η Μίλαν είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ. Το αποτέλεσμα αυτό, στέλνει την Βερόνα στους 13 πόντους, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που η Μίλαν έμεινε στους 24 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ