aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙταλία: Ανοικτά όλα... από κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και αναβολή αγωνιστικής

Ιταλία: Ανοικτά όλα… από κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και αναβολή αγωνιστικής

Το ενδεχόμενο ακόμη και ακύρωσης όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ανοικτό ακόμη και σήμερα λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό της Γιουβέντους με την Ίντερ. Εκεί φοβούνται ότι η παρουσία πολλών χιλιάδων οπαδών που θα βρεθούν στο γήπεδο θα αποτελέσει το κατάλληλο… έδαφος για να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο ο ιός στην Ιταλία.

Χθες υπήρξαν πολλές συζητήσεις μεταξύ των υπευθύνων της ομοσπονδίας, της λίγκας, του υπουργείου υγείας της χώρας και της κυβέρνησης για να ληφθεί μια απόφαση. Στο τραπέζι έπεσε πρόταση για διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι χωρίς κόσμο, ή για αναβολή της αναμέτρησης αυτής μέχρι και όλης αγωνιστικής.

Όμως δεν λήφθηκε κάποια απόφαση καθώς και στις δύο περιπτώσεις έκριναν πως θα αποτελούσαν δυο μεγάλες ήττες για το ιταλικό ποδόσφαιρο και την χώρα γενικότερα, δίνοντας μια εικόνα νικημένη από τον κορωνοϊό και ενός μπάχαλου.

Αναμένεται το ζήτημα να συζητηθεί και να τεθεί επί τάπητος και πάλι σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ