aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙστορικό «διπλό» για την Ιταλία - Ισοπαλία στο Τελ Αβίβ μεταξύ Ισραήλ και Σκωτίας (vid)

Ιστορικό «διπλό» για την Ιταλία – Ισοπαλία στο Τελ Αβίβ μεταξύ Ισραήλ και Σκωτίας (vid)

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 

Το τρένο του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν κάνει… στάσεις! Η Ιταλια πέρασε και από την Βουλγαρία (0-2), για πρώτη φορά στην ιστορία της, και έκανε το 2/2 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φτάνοντας παράλληλα τα 24 ματς χωρίς ήττα (19-5-0) με τον Μαντίνι στον πάγκο δείχνοντας πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς και τη συμμετοχή στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Ο Μπελότι από την άσπρη βούλα στο 43ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο στην «σκούαντρα ατζούρα» για τη νίκη, με τον Λοκατέλι στο 82′ να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του μετά την ασίστ του Ινσίνιε.



ΙΣΡΑΗΛ – ΣΚΩΤΙΑ

Δίχως νικητή (1-1) έληξε το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ μεταξύ Ισραήλ και Σκωτίας για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωτοπόρο Δανία, πέρασε η Αυστρία που επιβλήθηκε εύκολα 3-1 των Νήσων Φερόε, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ και Σκωτία δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα προκριματικά, με την ισοπαλία 1-1 να τους κρατάει μακριά από τις πρώτες δύο θέσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (44′) με τον Πέρετζ (1-0). Ωστόσο στο 56′ οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Φρέιζερ, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αυστρία επιβλήθηκε εύκολα 3-1 των Νήσων Φερόε στη Βιέννη και ανέβηκε μόνη στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν στο ξεκίνημα, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 19ο λεπτό με γκολ του Νάτεσταντ (0-1), αλλά απάντησαν γρήγορα και με τρία τέρματα μέχρι την ανάπαυλα «καθάρισαν» τη νίκη.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ