aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ιστορική μέρα, τεράστιος ο ρόλος της ΑΕΛ»

«Ιστορική μέρα, τεράστιος ο ρόλος της ΑΕΛ»

Μεγάλη μέρα την οποία ανέμεναν καρτερικά εδώ και δεκαετίες οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ χαρακτηρίζει την σημερινή μέρα η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, αναφερόμενη στις υπογραφές των συμβολαίων για ανέγερση του γηπέδου στο Κολόσσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μία μεγάλη και ιστορική στιγμή την οποία ανέμεναν καρτερικά εδώ και δεκαετίες οι χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ και όλος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας, είναι πια γεγονός!

H 4η Ιανουαρίου του 2019 είναι η ημέρα η οποία μπήκαν οι επίσημες υπογραφές με την κατασκευάστρια εταιρεία για την ανέγερση του νέου υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λεμεσού στην περιοχή του Κολοσσίου.

Ο ρόλος της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου για την ομάδα και την πόλη μας είναι τεράστιος. Η ΑΕΛ από το 2009 είχε θέσει επιτακτικά το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου για τις ομάδες της πόλης μας.

Η σημερινή ιστορική ημέρα είναι το επιστέγασμα όλων των συντονισμένων και αδιάκοπων προσπαθειών για την δημιουργία νέου γηπέδου, που ξεκίνησε το 2009 από την Διοίκηση του Σωματείου μας , ούτως ώστε να λάβει σάρκα και οστά ο διακαείς πόθος των φιλάθλων της ομάδας μας, να αποκτήσει δηλαδή αυτό που δικαιούται η Λεμεσός μας, ένα υπερσύγχρονο Γήπεδο, ένα έργο πνοής που να κοσμεί την πόλη μας και να ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες όλων των χρηστών του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον αξιότιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, την Κυβέρνηση, τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, τις Διοικήσεις των άλλων δύο Σωματείων της πόλης μας, τους Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς καθώς και όλους όσους συνέδραμαν αποφασιστικά για την έναρξη του μεγαλεπήβολου αυτού έργου, το οποίο έχει τόσο μεγάλη ανάγκη η πόλη μας.

Το 2021 το υπερσύγχρονο αυτό γήπεδο θα αποτελέσει την νέα στέγη για την ποδοσφαιρική μας ομάδα και ευελπιστούμε ότι αυτό θα συνδυαστεί με επιτυχίες, προσφέροντας απαράμιλλες συγκινήσεις και στιγμές χαράς στον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ