aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαIστορική απόφαση: «Βούτηξε» για πέναλτι και κινδυνεύει με τιμωρία

Iστορική απόφαση: «Βούτηξε» για πέναλτι και κινδυνεύει με τιμωρία

Ο Ουμάρ Νιάσε της Έβερτον ίσως γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που τιμωρείται από την Πειθαρχική Επιτροπή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επειδή ξεγέλασε διαιτητή για να πάρει πέναλτι. Ο επιθετικός των Ζαχαρωτών «βούτηξε» στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και ξεγέλασε τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Έβερτον.

Η «βουτιά» του Νιάσε, ωστόσο, ελέγχθηκε μέσω βίντεο με την Πειθαρχική Επιτροπή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να τον καλεί πλέον σε απολογία και τον ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας. Πρόκειται φυσικά για μια ιστορική απόφαση στην Πρέμιερ Λιγκ που θα δημιουργήσει δεδικασμένο για ανάλογες αποφάσεις στο μέλλον.

Για την ιστορία η Έβερτον αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Νιάσε το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπέινς, κάνοντας σε εκείνο το σημείο του ματς το 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ