aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙστορική αλλαγή στη Λίβερπουλ

Ιστορική αλλαγή στη Λίβερπουλ

Ιστορική αλλαγή στη Λίβερπουλ, η οποία ανακοίνωσε επίσημα πως θα αφήσει το προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ, το οποίο αποτελεί την βάση της ομάδας από τη δεκαετία του 1950 και μια περιοχή στο Κέρκμπι θα είναι το νέο «σπίτι» της διάσημης αγγλικής ομάδας, δίπλα στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις της ακαδημίας των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ προχωρά στην αγορά 56 στρεμμάτων, αυξάνοντας την συνολική έκταση του τωρινού προπονητικού κέντρου στα 240 στρέμματα. Στην έκταση αυτή θα δημιουργηθούν τα γήπεδα και οι νέες εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τα σχέδια, που έχουν προεγκριθεί, έχουν προταθεί από την αρχιτεκτονική εταιρεία, που ανακατασκεύασε πρόσφατα την κύρια εξέδρα του «Ανφιλντ».

Η Λίβερπουλ έχει έρθει σε συμφωνία με το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 και να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2019. Το κόστος του όλου εγχειρήματος αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια λίρες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ