aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσότητα, σεβασμός, τίμιο παιχνίδι

Ισότητα, σεβασμός, τίμιο παιχνίδι

Αντιπροσωπεία του Απόλλωνα πραγματοποίησε την Τετάρτη (10/4) επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης. Η επίσκεψη στο σχολείο ήταν στο πλαίσιο της εβδομάδας More Than Football, το οποίο είναι υπό την αιγίδα του EFDN, της ECA και του UEFA Foundation.

Επικεφαλής ήταν η υπεύθυνη Μάρκετινγκ Κούλλα Σταυρινίδου, ο τιμ μάνατζερ Σωκράτης Σωκράτους και οι ποδοσφαιριστές Μπρούνο Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Χάμπος Κυριάκου και Ντίλαν Ουεντραόγκο, με σκοπό τη συνέχιση του κοινωνικού έργου το οποίο επιτελεί εδώ και δεκαετίες ο ποδοσφαιρικός Απόλλων. Θέμα συζήτησης με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν η ισότητα, η καταπολέμηση του ρατσιμού, ο σεβασμός και το τίμιο παιχνίδι. Έγινε διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και τους μικρούς μαθητές.

«Στόχος της εκστρατείας είναι να φέρει κοντά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας. Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ