aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊσως πει αντίο στην Μπαρτσελόνα το 2018 ο Μέσι

Ίσως πει αντίο στην Μπαρτσελόνα το 2018 ο Μέσι

Την περίπτωση να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα το 2018, έπειτα από 18 χρόνια συνεργασίας, σκέφτεται ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεσμεύεται με τους «μπλαουγκράνα» για δύο ακόμα έτη και λόγω των τελευταίων εξελίξεων – εντός και εκτός γηπέδων – ίσως εξετάσει την πιθανότητα να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Μπορεί να έχει δηλώσει αμέτρητες φορές πως η Βαρκελώνη είναι το σπίτι του και θέλει να μείνει για αρκετά χρόνια ακόμα, αλλά μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα και την καταδίκη του για φοροδιαφυγή, ίσως αυτό αλλάξει.

Όπως ειπώθηκε σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή «El Partido de las 12», ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη κατάσταση. «Έχει χτυπηθεί τόσο σκληρά και πρέπει να σκεφτεί και να αναλογιστεί το παρόν και το μέλλον. Για μήνες νιώθει πως παρενοχλείται και διώκεται», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Επίσης η ίδια εκπομπή υποστήριξε πως η καμπάνια της Μπαρτσελόνα στο twitter (το #WeAreAllLeoMessi) άφησε ασυγκίνητο τον παίκτη. «Όλη η διαδικασία τον άφησε κρύο και αδιάφορο, μετατρέποντας την περισσότερο σε εμπόδιο παρά σε βοήθεια».

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα θα «ανοίξει» την όρεξη στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, με την Τσέλσι πρόσφατα να έχει δείξει ενδιαφέρον, όπως και η Μαντσεστερ Σίτι με την Ίντερ παλιότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ