aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊσως με αυξημένες επιλογές

Ίσως με αυξημένες επιλογές

Πέντε τραυματίες έμειναν εκτός αποστολής από τον επαναληπτικό με την Ντάντοκ, όμως δεν αποκλείεται ώς το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στην Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς, να έχει αυξημένες επιλογές Άντονι Ιραόλα. Ο Μοϊσόφ θα κάνει κάποιες εξετάσεις την Κυριακή και αν νιώσει καλύτερα θα ανεβάσει στροφές με την ελπίδα να προλάβει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Τη Δευτέρα θα δοκιμάσει και ο Μάριος Αντωνιάδης να ανεβάσει στροφές και να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αυστρία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι τουλάχιστον ένας εκ των δύο θα είναι έτοιμος. Ο Λαμπάν δεν προλαβαίνει ούτε τις αναμετρήσεις με τη Στουρμ Γκρατς, ο Φλοριάν Τολεμές προπονείται σχεδόν φουλ αλλά δύσκολα θα υπολογίζεται, ενώ σίγουρα εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Καταλά. Ο Ιραόλα θα περιμένει ώς την Τρίτη για να αποφασίσει ποιους θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ρεπό πήραν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Αντόνι Ιραόλα θέλησε να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να πάρουν ανάσες και να «φορτίσουν» μπαταρίες λίγο πριν από τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τη Στουρμ Γκρατς. Από αύριο αρχίζει και η ανάλυση του αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ