aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ίσως και το τελευταίο επίσημο ματς του Σπανούλη κόντρα στη Χίμκι»

«Ίσως και το τελευταίο επίσημο ματς του Σπανούλη κόντρα στη Χίμκι»

Στην επικείμενη απόφαση του Βασίλη Σπανούλη, αν θα αποσυρθεί ή θα συνεχίσει άλλον έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πραγματικά δεν το ξέρω. Δεν θέλω να πω κάτι από το μυαλό μου. Αιωρείται μία φήμη ότι θα είναι το τελευταίο του επίσημο με τη Χίμκι. Δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι από τον Ολυμπιακό ή τον ίδιο. Για εμένα, θα είναι λάθος να συμβεί με τέτοιο τρόπο, σε άδεια γήπεδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να συνεχίσει ο Σπανούλης. Με τον Πρίντεζη το θεωρώ δεδομένο Πρέπει να ενισχυθεί δεδομένα με “φρέσκα” γκαρντ ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρουμε αν τον θέλει ο Μπαρτζώκας. Ο Σπανούλης, πάντως, βάζει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα, αν αποφασίσει κάτι τέτοιο. Δεν κυνηγάει το ρεκόρ του. Δεν ξέρω αν είναι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό και ίσως περίμενε κάποια πράγματα. Να δούμε τι θα πει ο παίκτης, αν πει…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ